Artikelen

Kinderhypnotherapeut/Kinderarts

 

Sheila Elkerbout
 Vanaf 1 januari 2024 niet meer werkzaam.

Sheila Elkerbout is kinderarts niet praktiserend, opgeleid in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Zij heeft ruim 15 jaar gewerkt als algemeen kinderarts, m.n. in het Rijnland Ziekenhuis, tot eind 2010. De kennismaking met hypnose was voor haar een bijzondere ervaring. Zij zag dat door hypnose kinderen zelf meer sturing kunnen geven aan hun lichaam, waardoor ze zelfstandiger worden  en minder afhankelijk van o.a. hulpverleners. Hypnose blijkt een waardevolle aanvulling op de standaard (medische) behandeling. Om die reden heeft zij besloten een eigen praktijk te starten waarin hypnose een centrale plaats inneemt in de begeleiding van kinderen met uiteenlopende klachten en problemen.

Via de Nederlandse Vereniging voor Hypnose (NVVH) heeft zij twee aanvullende hypnose opleidingen gedaan. Daarnaast via Cure & Care Development de vervolgopleiding: ‘Hypnose bij kinderen in de medische setting.'

Voorts is zij lid van de Nederlandse Vereniging Kindergeneeskunde (NVK) en de Nederlandse Vereniging voor Hypnose (NVVH).

KvK nummer: 50768255

 

Contact

Een afspraakkunt u maken via het emailadres:
contact@kinderhypnoseleiden.nl of
tussen 8:00 en 17:00 uur via 
Mob: 06 513 787 04

Adres

Kinderhypnosepraktijk FOCUS 

fotogezondheidscentrum Hebe 

Zoeterwoudesingel 47
2313 EJ Leiden

Copyright © 2010 WieleWaalWeb.

All Rights Reserved.