Artikelen

Kinderarts Hypnotherapeut

 

sheila3_758bij774.jpg 

Sheila Elkerbout is kinderarts niet praktiserend, opgeleid in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Zij heeft ruim 15 jaar gewerkt als algemeen kinderarts, m.n. in het Rijnland Ziekenhuis, tot eind 2010. De kennismaking met hypnose was voor haar een bijzondere ervaring. Zij zag dat door hypnose kinderen zelf meer sturing kunnen geven aan hun lichaam, waardoor ze zelfstandiger worden  en minder afhankelijk van o.a. hulpverleners. Hypnose blijkt een waardevolle aanvulling op de standaard (medische) behandeling. Om die reden heeft zij besloten een eigen praktijk te starten waarin hypnose een centrale plaats inneemt in de begeleiding van kinderen met uiteenlopende klachten en problemen.

Via de Nederlandse Vereniging voor Hypnose (NVVH) heeft zij twee aanvullende hypnose opleidingen gedaan. Daarnaast via Cure & Care Development de vervolgopleiding: ‘Hypnose bij kinderen in de medische setting.'

Voorts is zij lid van de volgende beroepsverenigingen: Nederlandse Vereniging Kindergeneeskunde (NVK), Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), Nederlandse Vereniging voor Hypnose (NVVH) en de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren in de Aanvullende Gezondheidszorg, een overkoepelende stichting (SRBAG).

 

 

Bereikbaarheid

FOCUS is gelegen vlak achter het Centraal Station Leiden. U loopt er in ruim 15 minuten naar toe. Of u neemt Connexxion
bus 36, 40, 44, 50 of 51 vanaf het station.
Deze stoppen allemaal voor de praktijk, halte Lijsterlaan.
Als u met de auto komt kunt u gratis parkeren.
Voor de route  klik hier
 

Contact

Een afspraak kunt u maken
tussen 8.00 en 17.00 uur
via de praktijkassistente
voor donderdag
Telefoonnummer 071 – 517 71 00
Mobiel: 06 513 787 04
contact@kinderhypnoseleiden.nl

Adres

Kinderhypnosepraktijk FOCUS 

fotogezondheidscentrum Hebe 

Rijnsburgerweg 163
2334 BP Leiden

Copyright © 2010 WieleWaalWeb.

All Rights Reserved.